16 Mayıs 2013 Perşembe

İphone ios 7 nasıl olacak?


Uzun süredir iphone kendi tasarımını değiştirmemekte ısrarlı idi. Tabu haline gelen bu değişmemezlik tutkusu değişiyora benziyor.

İphone 6, İOS 7 sürümü ile görünümü ile tamamen değişecek. Apple çıkacak telefonu hakkında henüz bilgi vermese de yeni çıkacak olan 7 sürümü hakkında tanıtım yaptı. Yapılan tanıtım ile anlaşıldığı gibi tasarım tamamı ile değişecek diye bildirildi.
Ucuz İphone 6 merak edilirken çıkış tarihi ve tanıtımı konusunda bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak Apple bu sefer sürüm değişikliği haricinde fiziksel tasarım olarak da çok farklı noktalarda değişiklik yapması beklenmektedir:
İos 7 ne zaman çıkacak soruları ise 14 Haziran civarları olması beklenmektedir. Sürümün İphone 6 ile birlikte olması beklenmektedir. Yeni nesil İphone 6′sı bu sefer rekabet ortamını canlandıracak mı satışlar eskisi kadar yükselecek mi merak edilirken İOS 7′nin tanıtımı sonrası meraklar dahada artmış görülmektedir.

Videoda, uygulama ikonlarının köşelerindeki kıvrımların çok daha az olduğu görülüyor. Takvim geleneksel bir görünüme sahipken, müzik fonksiyonunda parça listesi daha büyük başlıklarla veriliyor. Haca durumu uygulaması, Dark Sky adlı web tabanlı uygulamayı andırıyor

İşte Video ile İphone İOS 7 Konsepti



1 yorum:

  1. Kuzenim bana doğum gününde bu yetenekli sahiptir. Ben bu kullanmak için çok mutluyum. ucuz cep telefonu

    YanıtlaSil