19 Şubat 2013 Salı

İnstagram nedir


İnstagram iPhone ve Android tabanlı akıllı cep telefonlarınızla çektiğiniz fotoğraflarınızı çeşitli filtreler kullanıp görsel olarak geliştrip / renklendirerek, sizi takip eden arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlar.

Facebook, Twitter gibi diğer popüler sosyal medya siteleriyle de entegre olan Instagram, instagram üzerinde paylaştığınız bir fotoğrafı diğer ağlaradad hızlı ve kolay biçimde yollamanızı sağlar.

Instagram tamamen ücretsizdir.

Facebook Instagramı Satın AldıSosyal iletişim sitesi Facebook Nisan ayında Instagram için 1 milyar dolarlık bir teklif yapmıştı ve bu teklifin sonunda Instagram onun oldu….

Ve artık Instagram’ın yeni sahibi dünyanın en büyük sosyal networkü Facebook!


Instagramın kurucusu Kevin Systrom satış işleminin sona erdiğini duyurdu.

Facebook nisan ayında Instagram için 1 milyar dolar teklif yapmıştı ama borsada Facebook hisselerinin hızla düşmesi teklfin 700 milyon dolara düşmesini geri kalanın ise hisse senetlerinden oluşturulduğu bildirildi.

Instagramın Satışla ilgili açıklama yapan Instagram kurucusu Systrom, ‘Artık resmi olarak Facebook ailesinin bir parçası olduğumuz için çok heyecanlıyım.  Bu uzun yolculuğun gelecek bölümü konusunda, büyük bir heyecan içindeyim ’ dedi.

2010 yılında kurulan Instagram’ın 50 milyondan fazla kullanıcısı var. Yapılan araştırmalara göre dünyadaki çoğu popüler marka ve tanınan simaların instagram üzerinde official accountlarının olduğu, sıklıkla instagramı kullanarak marka, ürün tanıtımı yaptıkları bildirilmiştir.

kaynak:http://instagramnedir.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder